ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

 

Έπειτα από την πρωτοφανή άγρια επίθεση σε ολόκληρη τη χώρα με πυρκαγιές και την καταστροφή χλωρίδας, πανίδας, περιουσιών ήρθε να μας συγκλονίσει και το φαινόμενο της χυδαίας εγκληματικής ενέργειας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι ενώ έγγραφα και πληροφορίες για την κάθοδο των Κροατών πήγαιναν και έρχονταν μεταξύ υπηρεσιών κανείς δεν ανέλαβε πρωτοβουλία να τους ελέγξει και να διακόψει την κάθοδό τους στην Αθήνα. Σύμφωνα μάλιστα με τον αστυνομικό αναλυτή του ANT1 Σταύρου Μπαλάσκα η κρατική ασφάλεια γνώριζε ότι περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα και συγκεκριμένα αναφέρει «Όταν περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα, αμέσως ενημερώθηκε η κρατική ασφάλεια διότι ήταν γνωστή η απαγόρευση των οπαδών, αλλά δεν τους έγινε μπλοκάζ. Είναι ένα ερώτημα αυτό, γιατί δεν τους έγινε μπλοκάζ, αλλά διετάχθη στους αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν μπήκαν στην Αττική Οδό διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους. Με τελικό ραντεβού.»

Όπως και στην περιπτωση των Τεμπών δυστυχώς καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Πρωθυπουργός και κανένας υπουργός και καμία παραίτηση δεν έλαβε χώρα. Μέσα στο σοκαριστικό και τραγικό χρονικό του εγκλήματος για άλλη μια φορά μας σοκάρει και η άνανδρη αντιμετώοηση χωρίς αιδώ από τους κυβερνώντες μας. Σκεφτείτε το! Πως γίνεται να μην λειτουργεί τίποτα σωστά σε μία εταιρεία (γιατί εταιρεία έκαναν την Ελλάς μας και μάλιστα με δικό της Α.Φ.Μ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ ΑΦΜ 0000931106) και να μην ανοίγει ρουθούνι ούτε καν και μετά από μία δολοφονία! Δηλαδή να μην παίρνει ευθύνη ο πρόεδρος της εταιρείας, να μην απολογείται κανείς και να μην παραιτείται κανένας υπεύθυνος! Θα εμπιστευόσασταν μια τέτοια εταιρεία; 

Γιατί εδώ δεν μιλάμε απλώς για βία στα γήπεδα και οπαδούς που αντέδρασαν εν θερμώ! Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγκληματική αμέλεια όλης της πολιτείας η οποία ενώ είχε ενημερωθεί δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει τη ροή μιας επικίνδυνης ομάδας που διέσχισε τη χώρα, χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κατέληξε να χτυπάει πολίτες. 

Και ας σκεφτούμε και το εξής, σε ποια εταιρεία θα μπορούσαν να επιβιώσουν κακοποιά στοιχεία εάν η κεφαλή της ήταν άμεμπτη και καθαρή; Τα κακοποιά στοιχεία επιβιώνουν μέσα σε ηγεσίες όπου υπάρχει διαφθορά και κρίνοντας από τα τραγικά γεγονότα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας με αποκορύφωμα το δυστύχημα στα Τέμπη, εδώ το βαρέλι της διαφθοράς δεν έχει πάτο.. 

Καθετί καθαρό μάλιστα το οποίο θα μπορούσε να πάει την ιερή μας ΄χωρα Ελλάς σε δικαιότερες και καλύτερες μέρες πνίγεται και κυνηγείται βάναυσα! Και αν μάλιστα πάει να βγάλει "τα άπλυτα στη φόρα" όλων των τελευταίων Ελληνικών κυβερνήσεων όπως έγινε με την Ελλήνων συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος  αποδεδειγμένα προσπάθησε να γλιτώσει τη χώρα μας από τα μνημόνια με ότι πιο ευνοϊκό θα μπορούσε να υπαρξει σε προσφορά και ενώ αρχικά βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών Ευρωβουλής της Ελλάδος για την προσφορά του, μόλις έβαλε τον όρο του λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους ξεκίνησε το ανελέητο κυνηγητό με την συνενοχή φυσικά και των συστημικών Μ.Μ.Ε.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ηγείται, χειραγωγεί και επιπλέει η παρανομία, η εγκληματικότητα και η διαφθορά ενώ φιμώνεται, λοιδορείται και καταπνίγεται καθετί επικίνδυνα καθαρό! Για πόσο ακόμα όμως;


Σύνταξη: Αμέρισσα Αποκρεμιώτη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις